WEST PARK 2 este un complex rezidențial amplasat într-o poziție strategică, aproape de tot ce aveți nevoie pentru dumnevoastră și familia dumneavoastră.

Dacă doriți să cumpărați un apartament nou, modern, aflat într-un complex rezidential sigur și de calitate, WEST PARK 2 este cea mai bună alegere și suntem siguri că veți găsi aici ceea ce căutați.

O locație excelentă este unul din primele lucruri pe care trebuie sa le luați în considerare atunci cand cumpărați un apartament, iar West Park 2 îndeplinește foarte bine acest criteriu, departe de traficul bulevardelor dar totuși aproape de tot ce contează pentru confortul dumneavoastră.

Membrii experimentați și profesioniști ai echipei noastre nu numai că vă pot ajuta să localizați apartamentul ideal, dar vă pot ajuta și în procesul de cumpărare. Este important să puteți consulta absolut toate detaliile complexului rezidential West Park 2. Cunoașterea cifrelor poate fi o parte importantă a procesului de luare a deciziilor.

Când observați ceva care vă interesează, contactați-ne pentru a vă programa o vizionare in cel mai scurt timp. Dacă nu găsiți ceea ce căutați, anunțați-ne și vă putem ajuta în căutarea dumneavoastră.

STADIU PROIECT

 Structura de rezistență este realizată din beton armat (radier general, cadre lamelare și tuburi, grinzi, planșeestâlpi și diafragme din beton armat Bc25). Proiectarea a fost realizată conform normativelor în vigoare, respectiv P100-1/2013, pentru un grad de asigurare Richter 8.5- București.

 

 Pereții de închidere se realizează din zidărie de cărămidă, cu grosime de 25 cm și se termoizoleaza cu polistiren expandat de 10 cm grosime iar terasele peste spațiile încălzite  se termoizoleaza cu polistiren extrudat rigid 15 cm grosime.

Pereții de compartimentare se realizează din zidărie de cărămidă cu grosime de 25 cm -între apartamente și între apartamente și spațiile comune.

Pereții interiori apartamentelor se realizează din zidărie de cărămidă tip GVP/Porotherm, cu grosime de 11.5 /12/5  cm.

Finisaje exterioare :

Ferestrele sunt realizate din profile Pvc marca Salamander Streamline de proveniență Germania și au în componenta armătură din oțel zincat, feronerie marca Roto având în echipare microventilație, anti-acționare greșită, antiefracție și  mâner secustic, pachetul de geam termoizolant având grosime de 40 mm asigurând o izolație termică și fonică optimă adaptată nevoilor de economisire energetică. Proveniența sticlei este Saint Gobain.

Pereții se protejează peste termoizolație cu plasa fibră de sticlă+  tencuieli decorative structurate și colorate în masă / tencuieli decorative hidrofuge structurate și colorate în masă la socluri.

Plafoane false din panouri hidrofuge de exterior tip Bentonip pe schelet metalic și tencuieli structurate colorate în masă.

Terasele și balcoanele vor fi prevăzute cu balustrade din inox cu parapet din sticlă și glafuri din piatră naturală.